Bioderma wknd

Mé milé čtenářky, přeji vám krásný čtvrtek. S článkem o minulém víkendu jsem si dala celkem dost na čas, ale snad mé přípravy budou stát za to. Ráda bych, abyste se všichni mou rekapitulací (alespoň duchem) na chvíli ocitli s námi, v resortu Svatá Kateřina v Počátcích na Vysočině, kam jsem byla pozvána značkou Bioderma. Zároveň bych byla moc ráda, kdyby tento článek posloužil i jako poděkování celému československému zastoupení Biodermy za jejich pozvání na akci, promyšlený program a za to, jak bylo o nás báječně postaráno. 


*Pro ty, kdo vůbec netuší o co jde: Kosmetická značka Bioderma každý rok pořádá zkrácený víkend pro vybrané blogerky, kterým chce poděkovat za spolupráci a zároveň jim představit i své novinky. Měla jsem tu čest a obdržela jsem pozvánku, abych strávila welness víkend (24.-25.5.) plný jógy, pečující kosmetiky, jídla a relaxace a dalších zábavných aktivit. Bioderma myslí na vše, takže jsem měla z Prahy zařízený odvoz až na místo.

K resortu jsme dorazili kolem 1 hodiny. A jak vypadalo okolí a prostředí uvnitř si můžete prohlédnout na následujících fotografiích. V tomto článku jsou fotky jak mé z foťáku, tak přidávám i ty z instagramu, a navíc i vypůjčené od Leonky a Marti, za což jim moc děkuji.






Můj příjezdový outfit: halenka (Gate), hodinky (Fossil), kalhoty (Topshop), boty (Converse). Musím se přiznat, že letos jsem to s oblečením moc nedomyslela. Balila jsem si pozdě večer unavená z práce a nechtělo se mi už moc nad kombinacemi přemýšlet, proto jsem si sbalila klasické jednoduché kousky s tím, že je pak nějak zajímavě zkombinuji. Pop příjezdu jsem ale v cestovní tašce objevila převážně jen černou, takže na žádné velké kombinování to moc nebylo. Ale zas na druhou stranu jsem polovinu pobytu stejně strávila v plavkách a županu, takže mě to zas tolik netrápilo. 

Po vybalení a přivítání se na nás v restauraci už čekal oběd. Chtěla bych moc pochválit obsluhu i kuchaře. Servis byl bez chyby a jídlo bylo naprosto dokonalé. V resortu se specializují na zdravou stravu, takže jsme si užili spoustu netradičních freshů a výborně připraveného masa, ryb i zeleniny. 


Renatčino super tričko a mrkvový krém.


Snap od Leonky :D





Po krátkém poobědovém odpočinku následovala přednáška o slunečním záření, opalování a novinkách. To vše s paní doktorkou dermatoložkou a zastoupením cz i sk Biodermy. Výrobky jsou velmi vychytané. Obdržela jsem některé k vyzkoušení a jeden z nich už denně používám. Určitě se na Kissbooku brzy objeví i v kosmetickém článku.





Po přednášce jsme se mohli jít projít, zaběhat si, dát si něco dobrého nebo welnessit, a poté nás čekala hodina jógy a následné relaxace.







Po józe a odpočinku následovala večeře a po ní volná zábava. Strávili jsme večer na terase a povídali si. Byl to skvělý večer. Kolem 11, kdy už bylo chladněji jsme se přesunuli na pokoj a probírali témata, které jsou pro nás typické. Máme vážně skvělou partu, takže si vždy mám se všemi, co říct. Je skvělé trávit čas s lidmi, kteří sdílí stejné zájmy.







Ráno jsme stávali všichni tak nějak kolem 8 a kolem 9 jsme snídali. Po snídani následoval welness time. Měli jsme pronajatou vířivku na terase, což byl vysloveně ráj - sluníčko, les, lehký větřík, teplá voda, bublinky, obsluha, nápoje. Měli jsme se jako Pretty woman!









Po relaxaci jsme se upravili, sbalili si cestovní tašky a čekal nás opět výtečný oběd i s dezertem. Po obědě jsme natáčeli video pro Biodermu, fotili se a povídali si venku u jezírka ve společnosti milého číšníka, který nám nosil freshe a skvělé domácí zmrzliny. No a kolem 3 hodiny už pro nás přijel mikrobus, a tak jsme se rozloučili a vydali se na cestu domů. Musím se přiznat, že se mi toto místo těžkou opouštělo. Bylo nám tam vážně skvěle.












Loučí se s vámi:

PS: Tohle je snad ten nejdelší článek, co tu kdy byl. Tak snad vás bavil. Vím, že jste si o tomto víkendu mohli dost přečíst už u holek, ale snažila jsem se být upovídanější než obvykle, tak snad jste se ještě dozvěděli i něco navíc. Příště už vás čekají zase nějaké tématické články - více kosmetiky a mých zkušeností. Přeji pěkný zbytek dne!